preload preload

Cenik

Email marketing aplikacija MultiMAIL je obvezno orodje za vsa podjetja in organizacije! V želji, da se približamo vašim finančnim zmožnostim smo oblikovali zelo ugodne opcije najema ali odkupa.

Neprofitnim organizacijam in klubom nudimo posebne ugodnosti.

Zakup sistema

45 €

/mesec

All inclusive najem

95 €

/mesec

Odkup sistema

990,00 €

enkraten strošek

Vzpostavitev sistema 100 € zajeto v ceni zajeto v ceni
Število poslanih sporočil neomejeno neomejeno neomejeno
Oblikovanje e-mail predloge ni zajeto v ceni 1 x zajeto v ceni 1 x zajeto v ceni
Podpora do 6 ur/leto do 12 ur/letno poučitev
Zakup strežnika 150 €/ leto zajeto v ceni ni zajeto v ceni
Min. obdobje 12 mesecev 6 mesecev ni vezave

 

Zakup sistema – 45€/mesec
Primeren je za vse, ki želite z minimalnimi stroški izkoristiti email marketing. V zakupu sistema je zajeto: vzpostavitev in prilagoditev aplikacije (100€ enkraten strošek, ki se poravna ob naročilu), gostovanje na VPS strežnikih z lastnim IP naslovom (150€ strošek se poravna se 1x letno), neomejeno pošiljanje sporočil,  neomejeno število e-naslovov in skupin,  neomejeno grafičnih predlog, podpora podpornega centra. Minimalno obdobje najema sistema je 12 mesecev.

 

All inclusive najem – 95€/mesec
Zajeto vse kar potrebujete za uporabo, brez dodatnih stroškov!  “All inclusive” najem rešitev zajema: vzpostavitev in prilagoditev aplikacije, oblikovanje ene (1) e-mail grafične predloge, neomejeno pošiljanje sporočil, neomejeno število e-naslovov in skupin, neomejeno grafičnih predlog, gostovanje na VPS strežnikih z lastnim IP naslovom, šolanje uporabnika, vključena telefonska podpora do 1 ure mesečno in podpora podpornega centra. Minimalno obdobje najema sistema je 6 mesecev.

 

Odkupakup sistema – 990€

Popolna avtonomnost brez mesečnih stroškov! Odkup sistema je zajema: vzpostavitev in prilagoditev aplikacije (gostovanje* uredi naročnik sam), oblikovanje ene (1) e-mail grafične predloge, neomejeno pošiljanje sporočil,  neomejeno število e-naslovov in skupin, neomejeno grafičnih predlog, šolanje uporabnika, podpora podpornega centra.

 

 

* MultiMail sistem lahko deluje v okvirju deljenega paketnega gostovanja (shared hosting), ki vključuje PHP podporo in MySQL podatkovno bazo, vsekakor pa priporočamo zakup VPS strežnika.

Cene so brez DDV!
Če vam pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.