preload preload

Kako deluje MultiMAIL?

Enostavno in pregledno urejanje naročnikov, urejevalnik s pripravljenimi oblikami e-novic, samodejni odzivniki, sledenje e-novic, podrobna statistika in še več… Vse v eni aplikaciji MultiMail!

MultiMail sistem za e-novice (newsletter) omogoča zelo učinkovito in ciljno usmerjeno komunikacijo z naročniki. Napredni sistem pregledno in podrobno posreduje statistiko z dragocenimi informacijami za odzivov prejemnikov (odpiranje e-mailov, kliki povezav, prijave in odjave,…).

Profesionalno oblikovana in privlačna e-sporočila
Pošiljanje personaliziranih in grafično oblikovanih e-sporočil še nikoli ni bilo lažje! Za kreiranje e-sporočil ne potrebujete tehničnega znanja, saj vam sistem sam ponudi v naprej oblikovane predloge, slike in besedila vnašate podobno kot v Word-u. Iz seznama personalizacijskih funkcij izberete, kateri podatek naj sistem samodejno doda vaši e-novici (npr.: ime naročnika, datum, e-naslov naročnika, povezave). Vsaki e-novici pa lahko dodate tudi priponke (npr. vaš katalog, cenik,…).

Napredno sledenje in analiza vaše kampanje
Edinstven sistem za sledenje in analizo e-novic vam bo v podatkovni in grafični obliki (različni grafi) podal obilo dragocenih informacij o odzivnosti vaših naročnikov, ki jih boste lahko učinkovito uporabili pri uspešni komunikaciji s strankami.

Samodejni odzivniki
MultiMail sistem ima vgrajen sistem samodejnih odzivnikov, s pomočjo katerih lahko avtomatizirate postopke ob določenih dogodkih. Odzivnik lahko samodejno pošlje drugo e-novico tistim uporabnikom, ki so/niso odprli prve e-novice, so/niso kliknili določeno povezavo v e-novici,… Sistem bo tako po vzpostavitvi opravljal vaše delo in to brez napak in zamud!

 

Cenik si lahko ogledate tukaj.

Kontakt:
Multimedija Studio d.o.o.
Kraljeviča Marka ulica 5
SI-2000 Maribor

Telefon: +386 2 228 26 69
GSM: 386 41 58 88 99
Mail: info@multimedija.net
Internet: http://www.multimedija.net