preload preload

MultiMAIL

MultiMail je samostojna aplikacija, ki vsebuje vse najsodobnejše komponente za uspešne email marketing  kampanje! Uporabnikom omogoča enostavno in hitro učinkovito komunikacijo z naročniki.

Zanesljivo pošljite pravo informacijo pravim prejemnikom. Napredna statistika omogoča analiziranje prejemnikov, njihove odzive, odpiranje e-mailov, klike na povezave, prijave in odjave,… Vse to so izredno dragocene informacije, ki vam bodo v pomoč pri povečanju prodaje.

Omogoča ustvarjanje in upravljanje zelo ciljno usmerjenih e-sporočil in kampanj.
Upravljanje poštni seznamov, urejanje e-novic , oblikovanje prijavnih obrazcev, samodejni odzivniki, sledenje, statistika in poročila in še več.
Vse na enem mestu!

Večina integriranih funkcij so predlagali uporabniki!
MultiMAIL sistem je plod dolgoletnega razvoja in nadgradenj funkcionalnosti, ki so bile integrirane za potrebe uporabnikov. Povratne in formacije uporabnikov so programerjem v veliko pomoč pri integracij novih funkcij in rešitev.

Napredno sledenje e-novic in poročila.
Sledite vaši email kampanji, analizirajte prejemnike, njihove odzive, odpiranje e-mailov, klike na povezave, prijave in odjave,… Vse v podrobnih lastnih poročilih in grafičnih analizah, brez potrebe po integraciji z drugimi sistemi za statistiko.

Samodejna obdelava nedostavljenih sporočil.
Sistem bo samodejno premaknil e-naslove, katerim dostava e-sporočil je bila neuspešna v posebno skupino. E-naslove lahko ponovno aktivirate, izbrišete ali samo izločite iz seznama prejemnikov.

Napredni samodejni odzivnik.
Ustvarite neomejeno serijo nadaljnjih nalog samodejnega odzivnika. Izberite sporočilo ali celotno kampanjo in jih povežite v verigo samodejnih odzivov na sprožilno točko: vsak dan / uro ali dostavo e-novice, ob prijavi na vaš seznam.

Prilagoditev in presonalizacija!
Pošiljanje personaliziranih in prilagojenih e-sporočil na vse prejemnike, skupine ali poljubno izbrane skupine in tipe prejemnikov! Oblikujte lastno grafično podobo in vključite elemente, ki ustrezajo vašim potrebam.

Preizkušeno in zanesljivo delovanje.
MultiMAIL sistem je uspešno prestal obremenitveno in spam testiranje pri pošiljanju na preko 300.000 e-mail naslovov!

Brez omejitev
MultiMAIL sistem je popolnoma samostojna aplikacija, ki se lahko namesti na vaš strežnik*.

Podpora
Sistem MultiMAIL trži in vzdržuje podjetej Multimedija Studio d.o.o., ki vam nudi tudi strokovno šolanje in pomoč.

In najbolj pomembno!
Cenovno zelo ugoden – preverite cenik.

 

Video predstavitev si lahko ogledate na strani: Kako deluje MultiMAIL?

 

Kontakt:
Multimedija Studio d.o.o.
Kraljeviča Marka ulica 5
SI-2000 Maribor

Telefon: +386 2 228 26 69
GSM: 386 41 58 88 99
Mail: info@multimedija.net
Internet: http://www.multimedija.net

 

* MultiMail sistem lahko deluje v okvirju deljenega paketnega gostovanja (shared hosting), ki vključuje PHP podporo in MySQL podatkovno bazo. Vsekakor pa priporočamo zakup VPS strežnika, saj v tem primeru ni nevarnosti, da bi IP naslov, s katerega pošiljate sporočila zaradi delovanja drugih strank pristal na seznamu nezaželjene pošte (SPAM).